Η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αίγινας κόβει την πίτα της.

Την πρώτη της επίσημη εκδήλωση πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αίγινας στο cafe "Μάσκα" στο κέντρο της Αίγινας. Η ατμόσφαιρα φιλική, ζεστή, με καλή μουσική και προβολή σκηνών από τους παγκόσμιους πρωταθλητές των δύο τροχών, εγγυήθηκε από νωρίς τη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος για φιλική κουβέντα γύρω από το αγαπημένο άθλημα των μελών της Λέσχης. Μάλιστα την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νησιών κύριος Δημήτρης Καρύδης, ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Στέλιος Λαμπαδάριος και ο Γ.Γ. της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ κύριος Μαργαρώνης. Ο κύριος Καρύδης χαιρέτησε την εκδήλωση κάνοντας αναφορά σε ένα πάγιο αίτημα των μελών της Λέσχης, δηλαδή τη δημιουργία μίας πίστας. Ο κύριος Καρύδης είπε ότι σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Φίλιππο Τζίτζη θα εξετάσει το θέμα, θεωρώντας ότι μπορεί να βρεθούν λύσεις ώστε να συνυπάρξουν όσοι έχουν οικολογικές ανησυχίες και όσοι αγαπούν το σπορ της μοτοσυκλέτας. Ανάφερε μάλιστα το παράδειγμα στις Σπέτσες, όπου εκεί δημιουργήθηκε σχετική πίστα. Τέλος ο κύριος Καρύδης ευχήθηκε στα μέλη της Λέσχης για τη νέα χρονιά.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης είπε ότι η αντιδημαρχία πολιτισμού και αθλητισμού που για πρώτη φορά υιοθετήται από το Δήμο της Αίγινας, στηρίζει όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Εξέφρασε μάλιστα τη θέση ότι η δημιουργία μιας πίστας θα μπορέσει να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, αφήνοντας περιθώρια στους φίλους της μοτοσυκλέτας στην Αίγινα να πιστεύουν ότι είναι μέσα στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής να εξετάσει το θέμα σοβαρά. Ο κύριος Τζίτζης ολοκληρώνοντας το χαιρετισμό του ευχήθηκε χρόνια πολλά. Στη συνέχεια το λόγο πήρε εκ μέρους της Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αίγινας ο κύριος Γιώργος Κώτσης που αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια της Λέσχης για την καινούργια χρονιά. Ακολούθησε το κόψιμο της πίτας που συνοδεύτηκε με πολλές ευχές. Το δώρο για τον τυχερό της βραδιάς, ήταν προσφορά από την εταιρία του κυρίου Δημήτρη Κατρίδη.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png