Ευχές από την Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας και στολισμός του λιμανιού.


Επιθυμώντας την ύπαρξη ενός ζεστού χριστουγεννιάτικου κλίματος στο λιμάνι της Πέρδικας, που είναι άλλωστε και το χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής, η Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας αποφάσισε να το στολίσει με γιορτινές, πολύχρωμες γιρλάντες. Φέτος σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα χρόνια και το λιμάνι της Πέρδικας δεν στολίστηκε για τις μέρες των γιορτών. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου βλέποντας ότι δεν θα υπήρξε στολισμός, έκαναν έκτακτο συμβούλιο και αποφάσισαν να παραγγείλουν κάποιες γιρλάντες και φωτάκια.


Έτσι χθες όλα ήταν έτοιμα ώστε να ξεκινήσει ο στολισμός, στολίστηκαν οι κολώνες φωτισμού, ενώ στην άκρη της προβλήτας στήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από φωτάκια. Χτες το βράδυ τα φώτα άναψαν και έτσι το λιμάνι της Πέρδικας θυμίζει πια ότι βρισκόμαστε σε γιορτινή περίοδο. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας κύριο Νεκτάριο Κοκόλη, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τις προσπάθειες τους και φυσικά να ευχηθεί στους επαγγελματίες της Πέρδικας και τους κατοίκους του νησιού καλές γιορτές! Για το στολισμό πρόσφερε υλικά και το Τοπικό Συμβούλιο Πέρδικας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png