Μηνυτήρια αναφορά εναντίον της ΔΕΗ και παντός υπευθύνου κατέθεσε η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας.

Μηνυτήρια αναφορά εναντίον της ΔΕΗ και παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Η μηνυτήρια αναφορά ήρθε ως αποτέλεσμα της χθεσινής σύσκεψης του μεγαλύτερου επαγγελματικού φορέα του νησιού, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον για του επαγγελματίες της Αίγινας, μετά τα πολλαπλά προβλήματα που έχουν προκύψει από τις πολυήμερες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος από της ΔΕΗ. Ζητήσαμε από το πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριο Νίκο Γιαννούλη να μας επισκεφθεί στο ραδιοφωνικό studio του Aegina Portal, από όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


"Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, έλαβε απόφαση χθες, μαζί με τις άλλες επαγγελματικές ενώσεις να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη διαδικασία. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος σήμερα καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της ΔΕΗ και παντός υπευθύνου, ώστε να προκληθεί εισαγγελική παρέμβαση και να έρθει κλιμάκιο πολιτικής προστασίας και κλιμάκιο πραγματογνωμόνων στην Αίγινα, για να εκτιμήσει τα αίτια της ζημιάς, να κάνει αποτίμηση των διαφυγόντων κερδών και ίσως να ξεκινήσουν ανακρίσεις ώστε να βρούμε τα αίτια που βύθησαν την Αίγινα σε αυτή την καταστροφή, γιατί ουσιαστικά πρόκειται περί καταστροφής" είπε ο κύριος Γιαννούλης που συμπλήρωσε ότι "όλοι έχουμε υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά". Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας σήμερα θα παραστεί και στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Μεριστό. Θα παρουσιάσει προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όπως δήλωσε ο κύριος Γιαννούλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png