Συνάντηση μελών του Συλλόγου Κλασσικού Οχήματος Αίγινας.


Στο cafe "La Palma" και σε καλοκαιρινούς ρυθμούς δίπλα στην όμορφη θάλασσα της παραλίας του Μαραθώνα, συναντήθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε τα μέλη του Συλλόγου Κλασσικού Οχήματος Αίγινας. Η συνάντηση είχε ουσιαστικό χαρακτήρα, καθώς σε αυτή συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα του Συλλόγου, ενώ έγιναν και δύο ανακοινώσεις για τις δράσεις και τις δυνατότητες του Συλλόγου. Η πρώτη αφορά το διοργάνωση για δεύτερη φορά τη διοργάνωση του Rally Antica το "Fistiki Rally Antica", καθώς εντάσσεσαι στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας. Το συγκεκριμένο rally είχε διοργανωθεί και είχε γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν σε αυτό πανέμορφες κλασσικές μηχανές και αυτοκίνητα. Φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα παρουσιάστηκε η δυνατότητα στα μέλη του Συλλόγου, για τη χρήση πινακίδων ιστορικού οχήματος, μιας ειδικής κατηγορίας πινακίδων για κλασσικά οχήματα που έχουν περάσει την 25ετία. Με αυτές τις πινακίδες ένα όχημα μπορεί να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για ιστορικά οχήματα ή να μετακινείται για λόγους συντήρησης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6944883536.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png