Ζεστή ατμόσφαιρα και ευχές στην πίτα του Συλλόγου Κλασσικού Οχήματος Αίγινας.


Αν και αποκριάτικος ο διάκοσμος, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Κλασσικού Οχήματος Αίγινας πλημμύρισαν με την παρουσία τους το Σάββατο το βράδυ τη γνωστή ταβέρνα "Τιρλαντά" στη Βαγία για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις φέτος, που οι δύο περίοδοι αυτή της πρωτοχρονιάς και εκείνη τον αποκριών μπλέκονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο κλίμα! Αυτό βέβαια καθόλου δεν εμπόδισε τους φίλους του δραστήριου Συλλόγου να δημιουργήσουν το αδιαχώρητο στην όμορφη ταβέρνα και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά!


Η βραδιά του Σαββάτου τα είχε όλα: πολύ καλή ζωντανή μουσική, φιλική διάθεση και μεγάλες παρέες που τους ενώνει ένα κοινό πάθος, η αγάπη για τα κλασσικά οχήματα. Έγιναν επίσης και κληρώσεις με πλούσια δώρα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Φίλιππος Αντωνίου ξεκίνησε τη βραδιά παρουσιάζοντας και τιμώντας δύο πρόσωπα από το χώρο του κλασσικού οχήματος, τον κύριο Χατζηχρηστοφή υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος της ΦΙΛΠΑ Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου και τον πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Mercedes- Benz κύριο Ηλία Νέγκα.



Στην περίπτωση του Συλλόγου Κλασικού Οχήματος Αίγινας η πίτα δεν θα μπορούσε να είναι συνηθισμένη, για αυτό είχε φροντίσει το ζαχαροπλαστείο Αιγίνιο που είχε διακοσμήσει την πίτα με μια όμορφη κλασσική μηχανή! Το καλό φαγητό, το κρασί και η χαλαρή διάθεση έκαναν του φίλους του Συλλόγου να περάσουν μια ξεχωριστή βραδιά, πριν ξεκινήσουν και πάλι τις πολλές δραστηριότητες που ετοιμάζει για φέτος ο ΣΚΟΑ, όπως ενημέρωσε το κοινό ο κύριος Αντωνίου, αλλά και ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος μέλος του Συλλόγου. Και του χρόνου!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png