Η φωτογραφική ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας κόβει την πίτα της.


Μέσα σε μία πραγματικά φωτογραφική ατμόσφαιρα το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου, ο φωτογράφος Άρης Παύλος και οι μαθητές του έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Μία μεγάλη ομάδα από ανθρώπους τόσο διαφορετικούς και τόσο ξεχωριστούς, όσο και το τι βλέπει ο καθένας μας σε μια καλλιτεχνική φωτογραφία. Ωστόσο, η αγάπη για την τέχνη αυτή τους ενώνει και τους κάνει μια όμορφη ζεστή παρέα. Φωτογραφικά κλικ, χαμόγελα και ευχές για τον καινούργιο χρόνο πλημμύρισαν την αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου!

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα μαθήματα φωτογραφίας που ξεκίνησαν και συνεχίζονται με υπεύθυνο τον φωτογράφο και εκπαιδευτικό Άρη Παύλο, με την υποστήριξη της Νομαρχίας Πειραιά και του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας πριν από τρία χρόνια, αποτελούν ήδη ένα δραστήριο πυρήνα και πόλο έλξης για τους ενήλικες φωτογράφους του νησιού, που κάθε Δευτέρα ταξιδεύουν παρέα με τις εικόνες των μεγάλων καλλιτεχνικών φωτογράφων, τις γνώσεις του Άρη Παύλου και την αλληλεπίδραση που δημιουργούν οι ίδιες οι εικόνες των φωτογράφων της Αίγινας. Για φέτος η φωτογραφική ομάδα έχει προγραμματίσει φωτογραφικές εκθέσεις και άλλες δράσεις που θα μάθουμε σύντομα. Τα μαθήματα φωτογραφίας είναι δωρεάν, γίνονται από την Νομαρχία Πειραιά σε συνεργασία με το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας κάθε Δευτέρα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png