Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστοπούλου παρουσιάζει το έργο του Ιουλίου Βερν "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ήμερες" με τον Χάρη Ρώμα.

Δελτίο Τύπου.
Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστοπούλου παρουσιάζει το έργο του Ιουλίου Βερν "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ήμερες".  Με πρωταγωνιστή στο ρόλο του Φιλέα Φονγκ τον δημοφιλή μας ηθοποιό Χάρη Ρώμα. Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του Χάρη Ρώμα με την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στο έργο "Ο μαγικός κόσμος του Σκρούτζ" οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Το νέο έργο που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη. Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα "ζωντανέψει" στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι - παράσταση - με Οδηγό τον Φιλέα Φονγκ που με τη βοήθεια του αερόστατου του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ημέρες θα μας γνωρίσουν όλον τον κόσμο. Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρες και άλλους λαούς. Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής Φιλέα Φονγκ (Χάρης Ρώμας) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την Ελλάδα μία από τις πιο αρχαίες χώρες του κόσμου.

Η παράσταση θα ανέβει στο "Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Καψάλη" στο Λιβάδι, την Πέμπτη 5 Ιουλίου και Ώρα 9.15 μ.μ. Προπώληση 9€ - Ταμείο 10€ / Προπώληση βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png