H K.O. Αίγινας του Κ.Κ.Ε. για τη δρομολόγηση λεωφορείου για τις Πόρτες.

Δελτίο Τύπου.
H K.O. Αίγινας του Κ.Κ.Ε. χαιρετίζει την δυναμική κινητοποίηση (Τετάρτη 11/7) των κατοίκων των χωριών Πόρτες, Λαζάρηδες, Κύλινδρας, Ανιτσαίο κ.α. διεκδικώντας να επαναφέρει ο Δήμος το λεωφορείο που έχει σταματήσει εδώ και πάνω από 5 μήνες. Οι κάτοικοι κάνοντας πορεία στο δημαρχείο διεκδίκησαν συγκοινωνία για όλα τα χωριά της Αίγινας αναγκάζοντας την Δημοτική αρχή να προβεί σε άμεσα μέτρα ναυλώνοντας λεωφορείο από την Παρασκευή 13/7 και για κάθε Παρασκευή.

Η Δημοτική αρχή της Αίγινας προσπάθησε να «θολώσει τα νερά» δηλώνοντας ότι η συμφωνία με το μεταφορικό φορέα έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου. Γιατί λοιπόν ο δήμαρχος τόσο καιρό δεν είχε πάρει αυτή την «πρωτοβουλία» παρά τα αιτήματα των κατοίκων; Γιατί ενώ γνώριζε ότι θα πραγματοποιούνταν κινητοποίηση στο δημαρχείο εκείνος απουσίαζε και δεν παρέμεινε για να συζητήσει με τους κατοίκους;

Τέρμα πια στην κοροϊδία. Ο δρόμος είναι ένας. Μόνο με την οργανωμένη πάλη ο λαός μας θα έχει κατακτήσεις. Τίποτα δεν χαρίζεται. Καλούμε τους κατοίκους όλης της Αίγινας να μπουν στον αγώνα για φθηνό εισιτήριο για όλο το λαό και δωρεάν μετακίνηση ανέργων και μαθητών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png