Ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας ΜΟΥΣΑ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τους Canadian Brass.

Δελτίο Τύπου.
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επισκέφτηκαν οι μαθητές  και οι καθηγητές της ΜΟΥΣΑς στις 4 & 5 Ιανουαρίου 2019 με αφορμή την επίσκεψη του γνωστού μουσικού συγκροτήματος ¨Canadian Brass’’στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πασίγνωστο καναδέζικο σύνολο,που ιδρύθηκε το 1970 και επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Αθήνα,πραγματοποιώντας δίωρη συναυλία στην αίθουσα  "Χρ.Λαμπράκης" με έργα Μπαχ, Κρέσπο, Λένον κ.α. σε συνεργασία με την μικτή παιδική χορωδία Rossarte και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου τα μέλη του συγκροτήματος πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο χάλκινων πνευστών στην αίθουσα "Δ.Μητρόπουλος" όπου τα παιδιά του ΜΟΥ.Σ.Α. ήρθαν σε επαφή με τους μουσικούς του συγκροτήματος και είδαν από κοντά πως δουλεύει ένα τόσο υψηλού επιπέδου μουσικό σύνολο.

Η στενή συνεργασία του ΜΟΥ.Σ.Α. με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συνεχίζεται με εκπαιδευτικά  σεμινάρια για τους σπουδαστές του, και εκδηλώσεις,που θα πραγματοποιηθούν τους προσεχείς μήνες.














        Το Δ.Σ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png