Φωτογραφικό εργαστήρι Αίγινας. Φωτοεξόρμηση στο Ελλάνιον Όρος.

Φωτογραφικό εργαστήρι Αίγινας. Ανακοίνωση.
Το ερχόμενο Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, το Φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού συλλόγου Αίγινας ''Ο Καποδίστριας'' οργανώνει φωτογραφική εξόρμηση στο Ελλάνιο Όρος. Στις 10 το πρωί του Σαββάτου συναντιόμαστε στην Παναγίτσα στην πόλη της Αίγινας και μοιραζόμαστε στα αυτοκίνητα που θα μαζευτούν, από κεί πάμε στους πρόποδες του Όρους και ακολουθούμε την διαδρομή από τον ναό Αγίων Ταξιαρχών και περιμετρικά του Όρους, θα κατέβουμε από την άλλη μεριά προς το Σφεντούρι και θα επιστρέψουμε στο κεντρικό δρόμο.

Μαζί με τις στάσεις όλη η διαδρομή θα είναι 3 ώρες περίπου. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις Σουβάλες στους πρόποδες και την πανέμορφη θέα στη διαδρομή, το Όρος είναι η ψηλότερη κορυφή στον Αργοσαρωνικό (532μέτρα). Να θυμηθούμε να έχουμε καπέλο, νερό, αντιλιακό, ξηρά τροφή, αντιανεμικό, ο καιρός θα είναι καλός πάντως. Η εξόρμηση είναι ανοικτή για τους φίλους μας που τους αρέσει το περπάτημα ή η φωτογραφία, στη διαδρομή θα έχουμε και συμβουλές σε τεχνικές φωτογραφικές απορίες, αλλά και συμβουλές για την αισθητική και την σύνθεση της εικόνας.

Πληροφορίες: Άρης Παύλος τηλ. 6971630495
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png