Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας. Εκδήλωση για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" την επόμενη Τετάρτη 15/5 θα φιλοξενήσει τον καθηγητή φωτογραφίας και εκδότη του περιοδικού photonet, Μενέλαο Μελετζή, η εκδήλωση θα είναι τις ώρες 20.00-22.00μ.μ. στο χώρο του συλλόγου και θα είναι ανοικτή και για τους φίλους του εργαστηρίου, της φωτογραφίας γενικότερα και μέλη του συλλόγου.

Ο κ. Μελετζής θα μας παρουσιάσει σε συντομία το περιοδικό photonet και θα κάνει μια παρουσίαση του (μοναδικού) Έλληνα φωτογράφου Nίκου Οικονομόπουλου, του θρυλικού πρακτορείου magnum ,ο κ. Μελετζής είναι και ανιψιός του Σπύρου Μελετζή φωτογράφου της Αντίστασης σύντομο βιογραφικό σημείωμα του επισκέπτη : Διδάκτορας Επιστημών του Πανεπιστημίου του Νovisad (Σερβία) και επιστημονικός συνεργάτης του University of Applied Arts Belgrade, στον τομέα New Media.

Είναι τ. Τακτικός Επίκουρος καθηγητής Φωτογραφίας στο τμήμα Γραφιστικής του Α-ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και άρθρων για τη φωτογραφία επί 40 και πλέον χρόνια. Έχει συμμετάσχει με εικόνες του σε πολλές εκθέσεις φωτογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει παραστεί ως κριτής σε διεθνείς και ελληνικούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς. Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων- Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Εκδοτών Περιοδικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FAEP).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png