Δελτίο Τύπου του Βασίλη Μιχαλολιάκου υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Ν.Δ.

Δελτίο Τύπου.
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι της Αίγινας.
Για περισσότερα από 20 χρόνια με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε την ευκαιρία να σας εκπροσωπώ στην Εθνική Βουλή. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στην στήριξή σας και μπορώ σήμερα να την ξαναζητήσω, για το επόμενο βήμα μου. Για την Ευρωβουλή.. Ένα θεσμό του οποίου οι αποφάσεις καθορίζουν το μέλλον της πατρίδας μας.
Ήταν τιμή και πρόκληση, η πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να συμμετάσχω στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Ταυτίστηκε απόλυτα με την επιθυμία μου να αγωνιστώ πλέον από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για να κάνουμε πάλι την Ελλάδα ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αγωνίζομαι για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και ήττα του λαϊκισμού,που θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στο λαό μας και κυρίως στη νεολαία μας.  Σας ζητώ να υπερψηφίσετε τη Νέα Δημοκρατία. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε, να με επιλέξετε. Ζητώ τον ΕΝΑΝ από τους τέσσερις σταυρούς.  Έχω αποδείξει ότι ξέρω να δίνω μάχες και να τις κερδίζω. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να τα καταφέρω.  Για την Ελλάδα στην Ευρώπη, στην θέση που της αξίζει.
Βασίλης Μιχαλολιάκος,
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png