Οι διευθυντές των σχολείων της Αίγινας για την καθαριότητα των αιθουσών μετά τις εκλογές.

Κύριοι
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι Δ/ντες και  οι Πρ/νοι των σχολικών μονάδων του νησιού που ήταν εκλογικά κέντρα παρέδωσαν τις αίθουσες των σχολείων τους σε άριστη κατάσταση, όσον αφορά την καθαριότητα. Δυστυχώς  οι σχολικές τάξεις  μετά το πέρας των εκλογών  βρέθηκαν σε απαράδεκτη  κατάσταση (ενδεικτικά αναφέρουμε: παντού χυμένοι καφέδες, αποτσίγαρα, αποφάγια ακόμη και μέσα στα συρτάρια των εδρών, ανακατωμένα  βιβλία, πεταμένες  εργασίες των μαθητών, πεσμένα κουρτινόξυλα, τουαλέτες σε απαράδεκτη κατάσταση). Έπειτα  από συνεχείς ενοχλήσεις των Δ/ντων  προς τους υπεύθυνους,  η καθαριότητα των αιθουσών που χρησιμοποιήθηκαν για εκλογές,  έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης και σε κάποια σχολεία την ώρα έναρξης των μαθημάτων, απλά και μόνο όσον αφορά την απομάκρυνση των σκουπιδιών και των ψηφοδελτίων και όχι γενική καθαριότητα των χώρων. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, αφού σύντομα θα έχουμε  δύο ακόμη  εκλογές ( επαναληπτικές εκλογές  της 2ης Ιουνίου  και βουλευτικές) και θέλουμε να επισημάνουμε:
1. Ο ευπρεπισμός και η καθαριότητα  των αιθουσών πρέπει να γίνει  από το Δήμο, τη Δευτέρα το αργότερο, ώστε η επόμενη μέρα να βρει τα σχολεία έτοιμα για τα μαθήματα. Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε ότι δεν θα βάλουμε τους μαθητές μας μέσα στις αίθουσες, μέχρι αυτές να καθαριστούν.
2.  Είναι απαράδεκτο υποψήφιοι, εκλογικοί αντιπρόσωποι, εφορευτικές επιτροπές, δικαστικοί, ψηφοφόροι, πολίτες  να μη σέβονται  το δημόσιο χώρο-και  μάλιστα ένα σχολείο- και να το αφήνουν σε τέτοια απαράδεκτη κατάσταση. Δεν μπορούμε να δίνουμε την εικόνα τριτοκοσμικής χώρας και το χειρότερο παράδειγμα για τους μαθητές μας, τους  μελλοντικούς  πολίτες της χώρας μας.
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ  ΚΑΙ ΠΡ/ΝΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ: ΕΙΡΗΝΗ  ΜΠΟΓΡΗ
2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ  ΝΤΕΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧ. ΚΥΨΕΛΗΣ: ΑΝΘΗ  ΝΤΑΦΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧ. ΠΕΡΔΙΚΑΣ: ΣΩΖΙΑ  ΑΠΟΣΠΟΡΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧ.ΜΕΣΑΓΡΟΥ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png