Ευχαριστήριο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας για την επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς στην Κυψέλη.

Δήμος Αίγινας. Πολιτική Προστασία. Δελτίο Τύπου.
*  Ευχαριστούμε και τα τρία σώματα ασφαλείας , την Πυροσβεστική , την Αστυνομία , το Λιμενικό και ιδιαίτερα τους άνδρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου της Αίγινας ,που για ακόμη μια φορά έκαναν το καθήκον τους και μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς παρέμειναν στο τόπο εκδήλωσης της πυρκαγιάς έως και σήμερα στις 11:00 π.μ.
* Ευχαριστούμε το κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας που έστειλε άμεσα το ελικόπτερο .
* Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του πολυμηχανήματος JCB κ. Ηλία Γρυπαίο Πρόεδρον της Δ.Κ Βαθέος καθώς και το χειριστή του μηχανήματος κ Δημήτρη Παπαδόπουλο οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση μου και επιτέλεσαν σημαντικό έργο στην κατάσβεση της πυρκαγιάς , που εκδηλώθηκε στην θέση Λαδιάνο όπου υπήρχαν πολλές κατοικίες .
* Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Δήμου που συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς . Να σημειωθεί ότι ο Δήμος συμμετείχε στην επιχείρηση με τρία οχήματα ( Υδροφόρα , Φορτωτή και Φορτηγό ).
* Ευχαριστούμε τον Δημοτικό Σύμβουλο και  γιατρό κ. Σωκράτη Δούκα , τον γιατρό κ. Γρηγόριο Γαλάνη που πρόσφεραν τις ιατρικές τους υπηρεσίες καθώς και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στυλιανό Θεριανό που έδωσε το παρόν . Να σημειωθεί ότι με ενέργειες των δυο γιατρών ήρθε το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Αίγινας που πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε δύο περιστατικά .
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png