Ο Παντελής Μεθενίτης στην συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου στον Μεσαγρό.

Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα. Δελτίο Τύπου.
Στα πλαίσια των επισκέψεων της παράταξής μας στις Δημοτικές Κοινότητες και τα Τοπικά συμβούλια,ο επικεφαλής της παράταξης Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα και Δημοτικός σύμβουλος Παντελής Μεθενίτης,βρέθηκε την Δευτέρα 7/10/2019 στο Κοινοτικό κατάστημα του Μεσαγρού όπου έλαβε χώρα τακτική συνεδρίαση του νέου τοπικού συμβουλίου.
Στο περιθώριο της συνεδρίασης,ο κ. Μεθενίτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο κ.Μανώλη Λεούση και με τα υπόλοιπα 4 μέλη.
Σε πολύ καλό κλίμα,έγινε μία φιλική αλλά και εποικοδομητική συζήτηση,στην οποία ο κ. Μεθενίτης ενημερώθηκε για τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η περιοχή(αποκομιδή απορριμάτων,ποιότητα νερού,κατάσταση οδικού δικτύου,έλλειψη προσωπικού κ.α.),αλλά και για πιο σύνθετα θέματα,όπως η συγκοινωνία,η στέγαση και επαναλειτουργία του Αστυνομικού σταθμού,η σωστή συντήρηση και αξιοποίηση του κτηρίου που στεγάζει το Κοινοτικό κατάστημα και το Πνευματικό κέντρο,τις προοπτικές που θα έχει η περιοχή μετά την κατασκευή του νέου λιμανιού στην Αγία Μαρίνα,και γενικότερα την ανάγκη δημιουργίας ενός ευρύτερου πλάνου για την σωστή αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος όλο τον χρόνο,με θεματικό τουρισμό.
 Η γόνιμη αυτή συζήτηση έκλεισε με την υπόσχεση ότι θα υπάρχει συχνή επαφή και επικοινωνία με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων και την χάραξη πορείας ανάπτυξης για την περιοχή,αλλά και για όλο το νησί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png