Η ιστοσελίδα της Κοινότητας Αίγινας.

Κοινότητα Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Στη προσπάθεια μας  να γίνει η Κοινότητα Αίγινας πιο προσιτή και να προσφέρει βήμα στους πολίτες,  δημιουργήσαμε μια νέα ιστοσελίδα.  Μια   πρωτοβουλία ενημερωτικού χαρακτήρα  που έχει ως βασικό σκοπό την αμεσότητα με τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.
Χρησιμοποιώντας την  ιστοσελίδα μας, θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν ενεργά, να προτείνουν θέματα που τους ενδιαφέρουν καθώς και να ενημερώνονται για όλα τα δρόμενα του τόπου μας. Θα μπορούν να παρακολουθούν τις θέσεις και τις κινήσεις της Κοινότητας μας καθώς και να επισημαίνουν/προτείνουν, προβλήματα και λύσεις μέσο ειδικά διαμορφωμένου πεδίου.
Το Aigina Info  (Κοινότητα Αίγινας) είναι βατό στη χρήση, θα ενημερώνεται καθημερινά και είναι χωρισμένο σε κατηγορίες όπου ευκολά μπορεί ο καθένας να βρει πληροφορίες σχετικά με θέματα που επιθυμεί. Πληκτρολογώντας  το link www.aigina.info (Κοινότητα Αίγινας) εισέρχεστε στην αρχική σελίδα της Κοινότητας μας και χρησιμοποιώντας τις επιλογές στο μενού, οδηγείστε ευκολά και γρήγορα  σε όλες τις υποκατηγορίες της ηλεκτρονικής μας σελίδας.
Μέσο αυτής της  προσπάθειας, ο Προέδρος της Κοινότητας Αίγινας  και τα μέλη του Συμβουλίου ,  δείχνουν  και έμπρακτα, την εκτίμηση τους για την εμπιστοσύνη που τους δείξατε, καθώς και τη διάθεση τους για συνεργασία, επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, την αμεσότητα και συνεργασία με τον πολίτη.
Ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας, υπολογίζουμε την άποψή σας,  συμμετέχουμε στα προβλήματά σας, για ένα καλύτερο αύριο, για μια Αίγινα αντάξια της μέχρι τώρα Ιστορικής της πορείας.


Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας
Κασιμάκης Παναγιώτης


Στοιχεία επικοινωνίας Κοινότητας Αίγινας :
Τηλ. Επικοινωνίας: 6981793313
Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος : www.aigina.info


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png