Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών για τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Αίγινας.

1. δ.σ Κυψέλης: Διαμόρφωση –επισκευή δαπέδου υπόστεγου (του μοναδικού) με κατάλληλη ρήση, σωστές υδροροές. Επισκευή επικίνδυνου γείσου
2. νηπιαγωγείο Κυψέλης: Ανακατασκευή – διαμόρφωση αυλής νηπιαγωγείου(σκέπαστρο, δάπεδο λειτουργικό , χώρος γραφείου νηπιαγωγού)
3. δημοτικό σχολείο Μεσαγρού: Αντιπυρική δίοδος , έξοδος μαθητών – οχημάτων (λόγω του γειτονικού δάσους)
4. δημοτικό σχολείο Πέρδικας: αντικατάσταση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού – εγκαταστάσεων
5. 2ο νηπιαγωγείο Αίγινας: Ασφαλής επίστρωση της αυλής (με υλικό εγκεκριμένο από τις ΚΤΥΠ)
6. 1ο δημοτικό σχολείο Αίγινας: Στατική μελέτη – κεραμοσκεπή του παλαιού κτηρίου του σχολείου. Άμεση έναρξη των διαδικασιών για επισκευή του παλαιού κτηρίου.
7. 2ο δημοτικό σχολείο Αίγινας: Απομάκρυνση  από το προαύλιο του σχολείου από των τσίγκινων διαχωρισμάτων που χωρίζουν το προαύλιο το κτήριο του κυβερνείου. Δημιουργία στέγαστρου στην περιοχή της εισόδου(από την πλευρά της κύριας εισόδου του σχολείου)

Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί

Να  αυξηθεί το ποσοστό της έκπτωσης που παρέχουν οι ναυτιλιακές εταιρείε στους αναπληρωτές  συναδέλφους μας  για τις μετακινήσεις τους  με  πλοία και ταχυπλοα από Αίγινα – Πειραιά και από Πειραιά προς Αίγινα στο 50%. Ζητούμε την  παρέμβαση του Δήμου για την
Να παρέχει ο Δήμος σπίτια ή δωμάτια σε ξενοδοχεία στην περίοδο της της πρώτης άφιξης στο νησί και για όσο διάστημα δεν έχουν βρει οριστικά στέγη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png