Σύλλογος Γονέων Παιδικού Σταθμού. Διοργάνωση σύσκεψης με θέμα την έλλειψη παιδιάτρου στο ΚΥ Αίγινας.

Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλεί τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων , Δημοτικών & Γυμνασίων καθώς και τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης (Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού και ΕΛΜΕ Πειραια) σε κοινή σύσκεψη με θέμα την έλλειψη παιδιάτρου στον ΚΥ Αίγινας.

Ως Σύλλογος Γονέων θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας γονείς και δάσκαλοι και να πάρουμε πρωτοβουλίες για ένα θέμα που μας ενώνει όλους. Ο σκοπός ,λοιπόν, της σύσκεψης είναι για να ανταλλάξουμε απόψεις και σκέψεις σχετικά με δράσεις (πχ μάζεμα υπογραφών κ.α.) που πρέπει να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστεί το τόσο σοβαρό πρόβλημα που δημιουργεί η έλλειψη μιας πολύ σημαντικής ειδικότητας για εμάς και τα παιδιά μας από το μοναδικό Δημόσιο φορέα του Νησιού.

Η Σύσκεψη έχει οριστεί για την Τρίτη 14-1-2020 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας".

ΤΟ Δ.Σ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png