Επιτυχημένη η 52η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας. Προσήλθαν 163 αιμοδότες και συγκεντρώθηκαν 137 μονάδες.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 52η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας.
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 η 52η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Ανδρεόπουλος» στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.
Η συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών ήταν ιδιαίτερα μαζική, παρόλο των εποχιακών ιώσεων που ταλαιπωρούν μεγάλο αριθμό πληθυσμού. Στην διάρκεια της διήμερης Εθελοντικής αιμοδοσίας προσήλθαν 163 αιμοδότες και συγκεντρώθηκαν 137 μονάδες.
Ένα ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση κι αυτής της αιμοδοσίας, ιδιαίτερα στην κινητή μονάδα  του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», που διενήργησε τις αιμοληψίες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε στους εθελοντές αιμοδότες και ιδιαίτερα στους 18 νέους αιμοδότες που για πρώτη φορά συμμετείχαν.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε, το ζαχαροπλαστείο ΑΙΑΚΕΙΟΝ, το Aegina Portal, την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, τον Δ.Α.Ο.Α, καθώς και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας για την αμέριστη προσφορά και βοήθειά τους.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην 53η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png