Παραμένει ανοιχτά, μόνο με πρωινό ωράριο και αυξημένα μέτρα προστασίας, το κατάστημα "Γερμανός" στην Αίγινα.


Παραμένει ανοιχτά, μόνο με πρωινό ωράριο, το κατάστημα "Γερμανός" στην Αίγινα. Θα λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα-Σάββατο) από τις 08:30 έως τις 14.00.  Το κατάστημα θα λειτουργεί με αυξημένα μέτρα προστασίας για εργαζομένους και επισκέπτες, προκειμένου να εξυπηρετούν τις σημαντικές -αυτή τη δύσκολη περίοδο- ανάγκες επικοινωνίας των καταναλωτών. 

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της εταιρίας για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών, σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα προστασίας:
  • Σε κάθε κατάστημα, επιτρέπεται η ταυτόχρονη είσοδος έως 5 επισκεπτών. Σε μικρότερα καταστήματα, θα μπορούν να εξυπηρετούνται έως 3 πελάτες - σε κάθε περίπτωση κατά την κρίση του προϊσταμένου του κάθε καταστήματος, πάντα με γνώμονα την προστασία των ανθρώπων.
  • Οι εργαζόμενοι όλων των καταστημάτων είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (γάντια, μάσκες).
  • Οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων αερίζονται και απολυμαίνονται συστηματικά.
  • Στις εισόδους, τα ταμεία και σε κεντρικά σημεία όλων των καταστήματων, έχουν τοποθετηθεί δοχεία με αντισηπτικό υγρό για χρήση από τους επισκέπτες. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png