Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη. Η προγραμματισμένη ατζέντα εκδηλώσεων μετατίθεται σε νέες ημερομηνίες.

Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη. Δελτίο Τύπου.

Η προγραμματισμένη ατζέντα εκδηλώσεων για την Άνοιξη τροποποιείται και μετατίθεται σε νέες ημερομηνίες.

Τα διοικητικά Συμβούλια τόσο του Ιδρύματος Ανδρέα Καψάλη όσο και του Συλλόγου των φίλων του, σεβόμενοι τις Κυβερνητικές- υπουργικές αποφάσεις που αφορούν δράσεις συλλόγων και συγχρωτισμό ατόμων σε κλειστό χώρο μα κυρίως έντονα ευαισθητοποιημένα και προβληματισμένα στον κοινό αόρατο εχθρό της υγείας όλων μας, αποφάσισαν ομόφωνα την μετάθεση και των τριών εκδηλώσεων.

1. Δεύτερη συνάντηση ομάδας διάσωσης Αίγινας και έναρξη πρακτικής εφαρμογής καθώς και ενδελεχής ενημέρωση για τον προγραμματισμό των τηλεδιασκέψεων του σωστικού σχολείου από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων η οποία και αναλαμβάνει την ομάδα στην εκπαίδευση της έχοντας έδρα το κτήριο του Ιδρύματος Ανδρέα Καψάλη το οποίο και προσφέρει τον χώρο του αφιλοκερδώς έχοντας στόχο να βρεθεί κοντά στους κατοίκους του νησιού αλλά και σε όσους το αγαπούν όταν βρίσκονται σε ανάγκη με όποιον τρόπο. Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που πρότεινε την σύσταση της ομάδας. (Η 1η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020)
Προγραμματισμένη ημερομηνία: Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 11:00
Νέα ημερομηνία: Θα ανακοινωθεί σύντομα…
 
2. Απονομή πιστοποιήσεων παρακολούθησης του σεμιναρίου που έλαβε χώρα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 με ελεύθερη είσοδο στην έδρα του Ιδρύματος και το οποίο επιμελήθηκε η Ο.ΔΙ.Κ. και είχε θέμα:

Πρώτες βοήθειες και διάσωση.
Προγραμματισμένη ημερομηνία: Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 17:00
Νέα ημερομηνία: Θα ανακοινωθεί σύντομα…
 
3. Ημερίδα στον τομέα υγείας πλαισιωμένη με ένα πάνελ επιστημόνων: ιατρών, δικηγόρων, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και με έντυπη ενημέρωση.

Προγραμματισμένη ημερομηνία: Κυριακή 3 Μαΐου και ώρα 11:00
Νέα ημερομηνία: Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 11:00
 
Τα μέλη θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τις μεταβολές που προκύπτουν και που δεν εξαρτώνται από την διάθεση των συμβουλίων αλλά κρίνονται απαραίτητες για την ουσιαστική ασφάλεια του καθενός από εμάς.
 
Με ευθύνη και εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Ανδρέα Καψάλη
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png