Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας αποχαιρετά Μανώλη Γλέζο.

Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας αποχαιρετά τον μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς,τον αιώνιο έφηβο Μανώλη Γλέζο.
"Όσο ζούμε δεν θα τον ξεχάσουμε. Δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει την Ιστορία - κι ο Μανώλης Γλέζος είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο από την Ιστορία αυτού του τόπου, από την Ιστορία της ελληνικής αριστεράς. Δεν θα ξεχάσουμε τον νεαρό Μανώλη, που μαζί με τον Απόστολο Σάντα κατέβασε μια νύχτα του Μαΐου τη σβάστικα από την Ακρόπολη..."
Δεν θα ξεχάσουμε τον άνθρωπο που ανέλαβε διευθυντής της εφημερίδας μας, της “Αυγής” το 1956. Δεν θα ξεχάσουμε τον Μανώλη Γλέζο που καταδικάστηκε 28 φορές για την πολιτική του δραστηριότητα, από τις οποίες τρεις φορές σε θάνατο και παρέμεινε στις φυλακές και την εξορία επί 16 χρόνια, χωρίς να χάσει τίποτε από τη ζωντάνια του, τη μαχητικότητά του, την αισιοδοξία του. Δεν θα ξεχάσουμε τον δήμαρχο τ’ Απεράθου, τον βουλευτή της ΕΔΑ, τον βουλευτή που εξελέγη με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, τον βουλευτή- και ευρωβουλευτή- του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ξεχάσουμε ούτε την έμπνευση που χάριζε απλόχερα, ούτε την κριτική του.
Καλό σου ταξίδι σύντροφε Μανώλη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png