Ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύλλογο Αίγινα Εθελοντής, προς το Νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος" και τον πατέρα Αμφιλόχιο Γελαδάκη.

Σύλλογος Αίγινα Εθελοντής. Επιστολή.
Ευχαριστούμε θερμά το (ιδιωτικό) Νοσοκομείο της Αίγινας, Άγιος Διονύσιος και φυσικά τον πατέρα Αμφιλόχιο!
Όταν πέρσι ο συλλογός μας "Αίγινα... εθελοντής" είχε απελπιστεί ζητώντας βοήθεια από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, χωρίς να ανταποκρίνεται καμία, το νοσοκομείο χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση έσωσε τον γλυκό μας κύριο Νίκο που ζούσε μόνος, ξεχασμένος και πολύ άρρωστος!
Δυστυχώς η ασθένεια ήταν ανίατη,ο ίδιος δεν ήθελε χημειοθεραπείες και ένα χρόνο μετά, αυτή την Δευτέρα τον βρήκαμε ετοιμοθάνατο! Και πάλι το Νοσοκομείο της Αίγινας τον δέχτηκε αφιλοκερδώς και τουλάχιστον τις τελευταίες του στιγμές τις πέρασε καθαρός, με φροντίδα και με οξυγόνο για να απαλύνει τον πόνο του!
Ο πατέρας Αμφιλόχιος πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου αφού φρόντισε για την κηδεία του,τον "έψαλλε" ο ίδιος σε μια τόσο γλυκιά και συγκινητική τελετή που μακάρι έτσι να"γιορτάζουν"όλοι οι άνθρωποι το φευγιό τους από την εδώ ζωή!!!
Ευχαριστούμε με πολλή αγάπη όσους ήταν κοντά στον"κύριο"Νίκο μας, είτε νοερά είτε πρακτικά και νοιώθουμε χρέος μας να συγκεντρώσουμε χρήματα για να ανταποδώσουμε τουλάχιστον έτσι την ανθρωπιά και την αίσθηση ασφάλειας που μας προσφέρει το νοσοκομείο μας!
Για όποιον Αιγινήτη θέλει (και μπορεί) δίνω το IBAN του νοσοκομείου :
Eθνικη Tραπεζα
GR2501102410000024129601415


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png