Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς συμμετείχε σε ποδηλατάδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Δήμου Αθηναίων για την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου.


Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, συμμετείχε σε ποδηλατάδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμου Αθηναίων, στο κέντρο της Αθήνας, για την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΚΕΔΕ στην Πλατεία Κοτζιά, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, υποδέχτηκε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου, Δημάρχους από όλη την Ελλάδα αλλά και τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη που ήρθε για να τιμήσει την εκδήλωση και να ανακοινώσει μια σειρά από κυβερνητικές αποφάσεις που αφορούν μεταξύ άλλων τη δημιουργία δύο ποδηλατόδρομων στην Αθήνα, καθώς και την παροχή "οικολογικού μπόνους" για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ηλεκτρικών ποδηλάτων.
Οι Δήμαρχοι με τα ποδήλατά τους ξεκίνησαν από το Δημαρχείο της Αθήνας, μέσω Αθηνάς έφτασαν την Ομόνοια, ανέβηκαν τη Σταδίου, πέρασαν από την Πλατεία Συντάγματος, μέσω Φιλελλήνων βγήκαν στην Αμαλίας και κατέληξαν στην είσοδο του Εθνικού Κήπου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png