Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής για την εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" στην Αίγινα.

Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 βρέθηκε στην Αίγινα αποστολή από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, ο οποίος και τους υποδέχθηκε στο λιμάνι συνοδευόμενος από την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αίγινας κ. Μαίρη Κουκούλη.

Το τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε την παραλία της Αγίας Μαρίνας, την πρώτη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία τόσο στο νησί όσο και σε ολόκληρο τον Αργοσαρωνικό, το παραλιακό μέτωπο του Μαραθώνα και το ψαροχώρι της Πέρδικας, ενώ έκανε μία σύντομη βόλτα στην πόλη της Αίγινας.

Ευχαριστούμε τη δημοσιογράφο κ. Ρένα Φλαμουράκη και τους τεχνικούς κ. Δημήτρη Ζακχαίο και Φίλιππο Λιόλη για την άψογη συνεργασία, τον κ. Δημήτρη Μοίρα για την παραχώρηση πλάνων, την κ. Σωζία Μαρτή για το γεύμα που προσέφερε, καθώς και όσους, επιχειρηματίες, κατοίκους κι επισκέπτες του νησιού, μοιράστηκαν on camera την αγάπη τους γι’ αυτό.

Λόγω της ολιγόωρης παραμονής τους κι έχοντας πάρει μια πρώτη σύντομη γεύση από τις ομορφιές του νησιού, αποδέχθηκαν με χαρά την ιδέα να επιστρέψουν στην Αίγινα με την πρώτη ευκαιρία, να τη γνωρίσουν στο σύνολό της.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png