Αναφορά του βουλευτή κ. Θοδωρή Δρίτσα για την υποβάθμιση και υποστελέχωση του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Δελτίο Τύπου.
Ο Βουλευτής Α' Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας καταθέτει αναφορά την αρ. πρωτ. 1/24-6-2020 επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Αιγίνης, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γονείς και μαθητές / μαθήτριες, λόγω της αδικαιολόγητης υποβάθμισης του σχολείου που έχει ως αποτέλεσμα και την υποστελέχωσή του. Η πρόσφατη απομάκρυνση μίας ακόμη δασκάλας από το δημοτικό σχολείο Βαθέος Αιγίνης, αυξάνει την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής για την περαιτέρω αποδυνάμωση της σχολικής μονάδας.​

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς

Αναφορά
Για την κ. Υπουργό Παιδείας

Θέμα: Υποβάθμιση και υποστελέχωση του Δημοτικού  Σχολείου Βαθέος Αιγίνης

Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας καταθέτει αναφορά την αρ. πρωτ. 1/24-6-2020  επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Αιγίνης, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γονείς και μαθητές / μαθήτριες, λόγω της αδικαιολόγητης  υποβάθμισης του σχολείου που έχει ως αποτέλεσμα  και την υποστελέχωσή του.
Η πρόσφατη απομάκρυνση μίας ακόμη δασκάλας από το δημοτικό σχολείο Βαθέος  Αιγίνης, αυξάνει την ανησυχία των κατοίκων  της περιοχής για την περαιτέρω αποδυνάμωση της σχολικής μονάδας.
Επισυνάπτεται η αναφερόμενη επιστολή.

Αθήνα 24-6-20

Ο καταθέτων Βουλευτής
Θοδωρής Δρίτσας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png