Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας. Ανανέωση του πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Αγροτικός Σύλλογος Επαρχίας Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Αγροτικός Σύλλογος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για ανανέωση του πιστοποιητικού γνώσεων ΟΧΓΦ, ότι με την   υπ΄ αριθμ. 8197/90920/2013 (ΦΕΚΒ΄1883) Κοινή Υπουργική Απόφαση, η  ισχύς του πιστοποιητικού  γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων, είναι πέντε έτη  και ξεκινάει από την ημερομηνία επιτυχούς χορήγησης του.
Στα πλαίσια αυτά,   ο Αγροτικός Σύλλογος ανακοινώνει:
1. ότι οι εξετάσεις για το πιστοποιητικό των ραντιστών θα γίνουν από τις 3-7 Αυγούστου 2020 ,στο εξεταστικό κέντρο του Συλλόγου επί της Λεωφ. Αντ. & Αν. Λεούση και  δεν είναι πλέον γραπτές . Τις ερωτήσεις για τις εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις βρούν  στο διαδίκτυο γράφοντας : «Ερωτήσεις χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων  ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων» .
2. Το κόστος   συμμετοχής στις εξετάσεις είναι 50 ευρώ (25 ευρώ το παράβολο συν 25 ευρώ η αμοιβή της πιστοποιημένης εταιρείας που θα αναλάβει την διενέργεια των εξετάσεων ).
3. Τα χρήματα θα πρέπει   να κατατεθούν σε Τραπεζικό λογαριασμό έως τις 20 Ιουλίου. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός ,ΑΦΜ και κινητό. Λογαριασμός: Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού 71370551377,    IBAN GR6601107130000071370551377  .Δικαιούχος   Κασαπίδης.
4. Στις εξετάσεις μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν πιστοποιητικό γνώσεων ΟΧΓΦ για πρώτη φορά, δηλώνοντας  το έγκαιρα  στο Σύλλογο.
Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε στο κιν. 6932654569.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png