Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου 1ου HardSun Trail. Ευχαριστήριο στην Αίγινα για την στήριξη των αγώνων στο Αγκίστρι.

Δελτίο Τύπου του 1ου HardSun Trail.
Την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2020 τρέξαμε στο Αγκίστρι για πρώτη φορά μεταφέροντας ένα μήνυμα οικολογικού χαρακτήρα Zero Waste, Plastic Free, NO Smoking, ECO friendly.
Παρελθόν αποτελεί πλέον ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος «HardSun Trail 27km» και ο παράλληλος αγώνας «Αγκιστράκι Trail 10km» που πραγματοποιήθηκαν στο νησί του Αγκιστρίου στις 6 Σεπτεμβρίου 2020.
Στους αγώνες συμμετείχαν δεκάδες δρομείς από Ελλάδα και εξωτερικό οι οποίοι απόλαυσαν το καταπράσινο πευκοδάσος και καταγάλανα νερά του νησιού τηρώντας όλα τα μέτρα που είχαν ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ και η ΓΓΑ για την διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων. Οι δύο αγώνες μετά από μια σύντομη τεχνική ενημέρωση ξεκίνησαν νωρίς το πρωί σε ομάδες των πέντε ατόμων και έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να απολαύσουν την ανατολή του "HardSun" και ύστερα να χυθούν μέσα στα γεμάτα από πευκοβελόνες μονοπάτια.
Όλοι οι αθλητές πέρασαν από τους σταθμούς ανεφοδιασμού που οργάνωσε το Copa Cabana Café και που στήριξε η Κάβα Κοτζιά και η βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών EPSA.  
Νικητές γενικής  του "HardSun Trail" ο Morteza Alimi με χρόνο 1:56:35 στους άντρες και η Caroline Gerard με χρόνο 3:06:39 στις γυναίκες ενώ αντίστοιχα στη μικρότερη διαδρομή του "Αγκιστράκι Trail" ο Μελέτιος Γκιόκας με χρόνο 0:54:25 στους άντρες και η Παναγιώτα Τόκα με χρόνο 0:55:21 στις γυναίκες. Όλοι οι αθλητές βραβεύτηκαν με χειροποίητα μετάλλια και έπαθλα απο εργαστήριο κεραμικής Kourtzis Art Pottery.
Η γειτονική Αίγινα ήταν δίπλα μας και αγκάλιασε την αθλητική εκδήλωση στηρίζοντας οικονομικά και υλικά την προσπάθεια μας. Συγκεκριμμένα ευχαριστούμε πολύ τα σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, την ΔΕΛΤΑ Τριανταφυλάκης, το οπωροπωλείο Λαμπαδάριος το καφεκοπτείο Spiri και τον ΟΑΚ Αίγινας.
Σημαντικότατη στήριξη ήταν αυτή της ακτοπλοικής εταιρείας Saronic Ferries που προσέφερε γενναιόδορη έκπτωση 40% στα εισιτήρια καθώς και αυτή των επαγγελματιών διαμονής και εστίασης οι οποίοι προσέφεραν δωρεάν γεύματα και δωμάτια για την φιλοξενία των εθελοντών.
Ο άψογος χορηγός επικοινωνίας του αγώνα iRun αγκάλιασε το νησί του Αργοσαρωνικού και την αθλητική διοργάνωση μεταφέροντας όλα τα νέα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Τσαντάκι Αθλητή/Race Pack
Μέσα στην οικολογική επαναχρησιμοποιούμενη υφασμάτινη τσάντα (Προσφορά της Compex Greece) που δώθηκε στον κάθε αθλητή εκτός από το προαγωνιστικό και μεταγωνιστικό γεύμα που παρείχε το Copa Cabana Café καθώς και τον δωρεάν καφέ από το καφεκοπτείο "Spiri" οι αθλητές βρήκαν ένα τεχνικό buff απο τον χρυσό χορηγό του αγώνα Merrell, ένα μπλουζάκι χορηγία από την Μεταφορική Αγκιστρίου, ενεργειακά τζέλ από το κατάστημα WeFit, παστέλια Μελίχιο από την εταιρεία Patrikon, κουπόνι έκπτωσης 30% στις υπηρεσίες ErgoAR – XPC,  τοπικά προιόντα όπως λάδι και ρίγανι καθώς και πολλά δώρα από την διοργάνωση.  
Εθελοντές
Μεγάλη βοήθεια για να διεξαχθεί ο αγώνας με απόλυτη ασφάλεια ήταν η εθελοντική ομάδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά) η οποία βρισκόταν σε κάθε σταθμό καθώς και η παρουσία του ιατρού Δημήτρη Μπότσαρη.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές μικρούς και μεγάλους για το έργο τους, την ανιδιοτελή προσφορά τους και την στήριξη τους στην αθλητική εκδήλωση. Χωρίς την παρουσία τους δεν θα υπήρχε καμία επιτυχία, κανένα χαμόγελο, καμία ομαδική προσπάθεια.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές για την υποστήριξη και συμμετοχή τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.  
Με Εκτίμηση,
Λογοθέτης Παν. Σπυρίδων – HardSun
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png