Στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο Παναιγιναϊκός.

Παναιγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.
Ακόμη μια πρωτιά ήρθε να προστεθεί στην ιστορία του Παναιγιναϊκού Αίγινας. Αυτή την φορά όχι στο αγωνιστικό σκέλος που όλα τα τμήματά μας τα έχουν καταφέρει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής αλλά καθαρά πλέον και στο οργανωτικό σκέλος. Η πληρότητα του φακέλου που κατέθεσε η διοίκηση της ομάδας μας στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έφερε το αίσιο διαπιστευτήριο στο σωματείο μας στις 30-11-2020.
Έτσι λοιπόν μετά από την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση πήραμε και την εγγραφή μας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στον νομό Αττικής.
Ο Παναιγιναϊκός πληροί τα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια για τη ένταξη στο μητρώο. Η αναγνώριση του Παναιγιναϊκού από την Γ.Γ.Α. επιβεβαιώνει ότι η εσωτερική λειτουργιά του Παναιγιναϊκού διέπεται από υγιείς διαδικασίες και οικονομική διαφάνεια.
Η επιτυχής εγγραφή στο μητρώο δίνει ξεχωριστή χαρά στο σωματείο μας.
Περιμένουμε τηρώντας όλα τα μέτρα να επιστρέψουμε στον φυσικό μας χώρο και να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες για όλους τους αθλητές της ομάδας μας. Συγχαρητήρια και σε άλλες δυο ομάδες της Αίγινας που μπήκαν και αυτές μέχρι στιγμής στο μητρώο αθλητικών σωματείων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png