Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας Παναγιώτης Κασιμάκης για τη χρονιά που φεύγει.

Η χρονιά που μας πέρασε, ήταν αναμφίβολα, μια από τις δυσκολότερες για όλο τον πλανήτη.
Η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, ψυχικά και κοινωνικά.
Όμως παρά την κρίση, μείναμε ενωμένοι. Κληθήκαμε να θυσιάσουμε μέρος της ατομικής μας ελευθερίας για το καλό του συνόλου και το πετύχαμε.
Κι αν κάτι κρατώ από το 2020, είναι η θαλπωρή, η αγάπη και η ανθρωπιά που βιώσαμε ως αποτέλεσμα της κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Η χρόνια αυτή μας έδωσε ένα γερό μάθημα, μάθαμε να δίνουμε περισσότερα από ότι περνούμε, το αίσθημα ενότητας και τα ψυχικά μας αποθέματα είναι «οδηγός» για το νέο έτος!
Ενωμένοι και με αισιοδοξία υποδεχόμαστε το 2021!
Η αρχή του νέου έτους συμπίπτει με την έναρξη του τέλους αυτής της φοβερής πανδημίας.
Αναμφισβήτητα το 2020 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον τόπο μας. Η κοινωνία μας δοκιμάστηκε σκληρά, πολυμέτωπες αντιξοότητες, διαμόρφωσαν μια αμείλικτη καθημερινότητα, ιδίως για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Ωστόσο κατορθώσαμε, χάρη στην ευθυκρισία και τον πατριωτισμό του λαού μας και μέσα από τη σωστή αντιμετώπιση από την Κυβέρνηση και την Δημοτική Αρχή , να κρατήσουμε την Ελλάδα και την Αίγινα όρθια.
Ως εκ τούτου, την κρίσιμη αυτή στιγμή έχουμε μέγιστο ηθικό χρέος απέναντι στους συμπολίτες μας, απέναντι στην πατρίδα μας και το Νησί μας, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, και με συλλογικότητα, αλληλεγγύη και αισιοδοξία να δημιουργήσουμε συνθήκες άξιες της ιστορικής πορείας του τόπου μας.
Οι περιστάσεις μάς καλούν να μείνουμε ενωμένοι, να συστρατευτούμε όλοι μαζί σε έναν κοινό αγώνα , μακριά από λαϊκισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα, με υπευθυνότητα και συνέπεια λόγων και έργων.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, ο νέος χρόνος να είναι ειρηνικός, χαρούμενος, ελπιδοφόρος , με υγεία, ευημερία και πρόοδο.
 Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας
 Κασιμάκης Παναγιώτης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png