Νίκος Αλεξίου. Επιστολή συμπαράστασης προς την ενημερωτική ιστοσελίδα Aegina Portal.

Αγαπητοί συνάδελφοι, ως άνθρωπος των ΜΜΕ αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την έντονη αποδοκιμασία μου στην απόφαση του κ. Δημάρχου Αίγινας να μην επιτρέψει στην ενημερωτική ιστοσελίδα Aeginaportal την κάλυψη της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της 16/2/2021 (και όποιες άλλες συνεδριάσεις συμβουλίων ή επιτροπών αποφασίσει στο μέλλον). Όπως ορθά επισημαίνετε στην ανάρτηση σας: "Πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε, ότι η ψυχή της δημοκρατίας είναι η ενημέρωση και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε παρά τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις".

Εκφράζω λοιπόν την συμπαράσταση μου και η όποια φίμωση του τύπου μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα μπορεί να παραπέμπει.

Με την αυτοδιοικητική μου ιδιότητα δεσμεύομαι έναντι υμών και των συμπολιτών μας στην πλήρη διαφάνεια, δημοσιότητα και ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην ενημέρωση τους από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης του νησιού και ιδιαιτέρως από το aeginaportal που πάνω από μια δεκαετία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης!!!

Αίγινα 15/2/2021
Νίκος Ευστ. Αλεξίου Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας, Υποψήφιος Δήμαρχος "Αίγινα 2023"
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png