Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας καταδικάζει την απαγόρευση παρουσίας του Aegina Portal στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας - Προοδευτική Συμμαχία. Δελτίο Τύπου
Καταδικάζουμε απερίφραστα την απαγόρευση παρουσίας του aegina portal στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Αίγινας, στις 16 Φεβρουαρίου 2021. Αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε ένα τόπο που οι πολίτες του έχουν να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά προβλήματα του COVID 19 και της οικονομικής αιμορραγίας. Αυτή την ώρα που πρέπει η κοινωνία της Αίγινας να είναι ενωμένη και ενημερωμένη η δημοτική αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος κ.Γιάννης Ζορμπάς δεν το πράττουν.

Ο αποκλεισμός της δημοσιογραφικής παρουσίας από τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου γεννά πολλά ερωτήματα.

Καλούμε τη Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο να «πάρουν πίσω»αυτή την αντιδημοκρατική απόφαση.

Η Οργάνωση Μελών Αίγινας ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να αντιδρά στο φίμωμα της πληροφόρησης , πρωταρχικός μας στόχος είναι:η περιφρούρηση των δημοκρατικών θεσμικών κεκτημένων,η υπεράσπιση του δημόσιου λόγου και της ελευθεροτυπίας.

Αίγινα 15 Φεβρουαρίου 2021
Οργάνωση Μελών Αίγινας ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png