Η απάντηση του κ. Σταμάτη Μαρμαρινού στον κ. Γιάννη Ζορμπά, σχετικά με τη λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής.


Ο κ. Σταμάτης Μαρμαρινός Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, εξέδωσε πριν από λίγο Δελτίο Τύπου με το οποίο απαντά στον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά, για τα όσα του καταλόγισε σχετικά με τη λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του κυρίου Ζορμπά, ο οποίος ρίχνει την ευθύνη σε εμένα και τον κύριο Τζίτζη για το μαύρο που αποφάσισε να ρίξει στην Ο.Ε.

Θα ήταν καλό ο κύριος να ήταν ποιο συγκεκριμένος τόσο ως προς τις ύβρεις, όσο και προς τις συκοφαντίες, άλλωστε έχει το δικαίωμα, όπως κάθε Έλληνας πολίτης να προσφύγει στα αρμόδια όργανα.
Από την στιγμή της ανάρτησης του, ψάχνω να βρω κάτι ανάλογο σε άλλο δημο. Ομολογώ πως ο κύριος αυτός παίρνει την πρωτιά.

Σας διαβεβαιώνω πως ούτε ύβρεις,ούτε συκοφαντίες έχουν ειπωθεί στις συνεδριάσεις της Ο.Ε και όποιες εντάσεις έχουν δημιουργηθεί, είναι αποτέλεσμα της αλαζονικής και αυταρχικής συμπεριφοράς του προέδρου της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος προσπαθεί να σπιλώσει προσωπικότητες οι οποίες δρουν θετικά στην τοπική κοινωνία,χωρίς να έχουν δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να τις διαπομπεύσει.
Ακολουθώντας την μόδα των ημερών, χρησιμοποιώντας την εξουσία του κατά το δοκούν, ρίχνοντας μαύρο και θίγοντας προσωπικότητες, έχοντας σκοπό τη ΣΙΩΠΉ και την ΦΊΜΩΣΗ τους.
Θεωρώ πως έχω την στήριξη όλων των υγιών και δημοκρατικών δυνάμεων του Δ.Σ και της τοπικής κοινωνίας. Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου,με τον ίδιο ζήλο, προασπιζομενος τον όρκο που έδωσα για διαφανεια και δημοκρατία.

Υ. Γ.Η λειτουργία της οικονομικής Επιτροπής διέπεται από νόμους και κανόνες.
Απλά ο κύριος Ζορμπας ή δεν αντέχει την κριτική ή κάτι θελει να κρύψει.
Με τιμή,
Μαρμαρινός Σταμάτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png