Η Δημοτική Παράταξη "Αίγινα Εν Δράση" για το γήπεδο της Αίγινας.

Δημοτική Παράταξη "Αίγινα Εν Δράση". Δελτίο Τύπου.

Πλέον δεν μας εκπλήσσει τίποτα..

Τον Σεπτέμβριο του 2019 φεύγοντας από την διοίκηση του δήμου αφήσαμε ένα δημοτικό γήπεδο με αθλητικό χώρο μόλις ανακαινισμένο, ταρτάν στίβου και χλοοτάπητα.
Σεβόμενοι τον νέο αυτόν αθλητικό χώρο, τα χρήματα που σπαταλήθηκαν σε περίοδο κρίσης για να φτιαχτεί αλλά πάνω από όλα σεβόμενοι τον ίδιο τον Πολίτη προβήκαμε στην θέσπιση κανονισμού και στην λήψη μέτρων ώστε να προφυλάξουμε τόσο τον χώρο αλλά και τον ίδιο τον αθλούμενο.

Πως έγινε αυτό;

Γνωρίζοντας πως διαθέτουμε έναν υπάλληλο για την φύλαξη του γηπέδου σε 8ωρη και πενθήμερη βάση και την αδυναμία πρόσληψης δεύτερου λόγω των οικονομικών συνθηκών της εποχής, προκρίθηκε η λύση της τοποθέτησης καμερών για την ολοήμερη φύλαξη του και καθημερινή χρήση του.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν η τοποθέτηση ηλεκτρονικής πόρτας εισόδου στο γήπεδο για τους αθλούμενους με χρήση κάρτας αθλητή. Με αυτόν τον τρόπο πετύχαμε από την μια να αυτό ρυθμιστεί η φύλαξη του γηπέδου, από την άλλη να μπει έλεγχος στο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει ώστε να δημιουργηθεί και το αίσθημα την ευαισθητοποίησης και σωστής χρήσης του γηπέδου από τους ίδιους τους αθλούμενους .

Με την κάρτα αθλητή προβλέψαμε να έχουμε υγιείς αθλητές καθώς για την προμήθεια της θα έπρεπε να έχει κάνει της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να μειωθεί το διαχρονικό ρίσκο από την αδυναμία παρουσίας γιατρού στο γήπεδο σε ολοήμερη βάση.

Το συμβολικό ποσό (5ευρω ετησίως) που είχε θεσπιστεί για την έκδοση της κάρτας σε μορφή συνδρομής προοριζόταν για τα έξοδα λειτουργίας του συστήματος και για την συμμετοχή του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αιγινας στην συντήρηση του Δημοτικού Γηπέδου .

Εμείς παραδώσαμε ανοιχτό γήπεδο για τους αθλούμενους με όρους και κανόνες. Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση του δήμου από την πρώτη ημέρα κατάφερε να τους ακυρώσει .
3 χρόνια κρούουμε το κώδωνα του κινδύνου και τα τελευταία γεγονότα έρχονται για να επαληθεύσουν τα λεγόμενα μας.

Η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει με το δόγμα του ότι δεν λύνεται κόβεται.

Η καθημερινότητα εκτός από αναθέσεις και δουλειές βιτρίνας έχει και ουσιαστικά προβλήματα των οποίων η λύση έχει μπει στον αυτόματο ή δεν αγγίζετε καθώς έχει μικρό για την σημερινή διοίκηση εκλογικό αποτύπωμα .
 
Το μοναδικό αποτύπωμα όμως που τελικά αφήνει είναι κλειστό γήπεδο για τους πολίτες με φανερές από την ανυπαρξία της φθορές στο εσωτερικό.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png