Η ΚΕΔΑ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια καθαρισμού των ακτών του νησιού μας

ΚΕΔΑ. Δελτίο τύπου.
Η Κ.Ε.Δ.Α. ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια καθαρισμού των ακτών του νησιού μας: τα σχολεία με τους μαθητές και τους δασκάλους, τους συλλόγους και όλες τις ομάδες των συμπολιτών μας, που υιοθέτησαν μια παραλία και ανέλαβαν να την απαλλάξουν από τα πλαστικά και τα απορρίμματα κάθε λογής.

Η προσπάθεια δεν τελείωσε ακόμα, συνεχίζεται, και σε ό,τι μας αφορά θα εξακολουθήσει, με κάθε δυνατό τρόπο, γιατί ο καθαρισμός των ακτών πρέπει να είναι συνεχής. Ελπίζουμε πως με τις δράσεις αυτές θα κινητοποιήσουμε όσο περισσότερους συμπολίτες και επισκέπτες του νησιού μας, ούτως ώστε να ρυπαίνουν λιγότερο και να καθαρίζουν περισσότερο την ωραία παραλία στην οποία επιλέγουν να κάνουν το μπάνιο τους.
Για ένα καλό καλοκαίρι σε καθαρές ακτές!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ για την αποκλειστική χορηγία της δράσης, καθώς και τον Δήμο Αίγινας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την υποστήριξή τους.

Τέλος ευχαριστούμε την κα Μαρία Συμνιανάκη, Πρεσβευτή Ασφαλείας και Προστασίας στη Θάλασσα της HELMEPA για το τιμητικό δίπλωμα που απέστειλε στην Κ.Ε.Δ.Α. συγχαίροντας την πρωτοβουλίας μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png