Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας. Δελτίο Τύπου με θέμα την ολοκλήρωση των λιμενικών έργων Αγίας Μαρίνας και Πέρδικας, μετά την παράταση προθεσμίας εκτέλεσης.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Κατόπιν της παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης για τα Λιμενικά έργα Αγ. Μαρίνας και Πέρδικας έως και 08/10/2023 και της ανησυχίας που προκύπτει κυρίως από τους κατοίκους και επιχειρηματίες της Αγ. Μαρίνας, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα κάτωθι:

Στις 31 Ιανουαρίου 2023, στην ευρεία σύσκεψη του Δημάρχου Αίγινας κ. Ιωάννη Ζορμπά με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων κ. Σταύρο  Βοϊδονικόλα και υπηρεσιακά στελέχη, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς, λάβαμε τη δέσμευση ότι το έργο προχωράει κανονικά και μάλιστα θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και σίγουρα πριν την έναρξη της Τουριστικής Περιόδου. 

Επίσης, κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με την ανάδοχο εταιρεία κατασκευής του έργου, ενημερωθήκαμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και πάλι το έργο στην Αγ. Μαρίνα και θα ολοκληρωθεί.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Θεριανός Ν. Στυλιανός


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png