Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος".

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να καθορίσουν το παρόν και το μέλλον τους, επιλέγοντας την/τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ.

Αγαπητοί σύντροφοι/σσες-φίλες και φίλοι

 Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 διεξάγονται  οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Το εκλογικό κέντρο στο οποίο τα μέλη του κόμματος στην Αίγινα - αλλά και μέλη άλλων οργανώσεων που βρίσκονται  στο νησί-μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, είναι στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας ,οδός Γυμναστηρίου-Αίθουσα «Παύλος Ανδρεόπουλος».

Θα είναι ανοιχτό από τις 8.00 μέχρι τις 20.00. 

Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ή θα γραφτούν  μέλη ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στο εκλογικό τμήμα, συμπληρώνοντας το σχετικό απογραφικό δελτίο.
Πρέπει να έχουμε μαζί μας:Αστυνομική ταυτότητα ή  διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.
Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους,καθώς και τον ΑΜΚΑ τους 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναμφίβολα, αυτό που προέχει είναι η στήριξη και η αλληλεγγύη προς όλους και όλες που έχουν πληγεί από τις καταστροφές. Κάτι που συνέβη από τις πρώτες στιγμές,μέσα από τις σχετικές δράσεις της νεολαίας μας και οργανώσεων αλληλεγγύης τις οποίες στηρίζουμε .

Παράλληλα, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει χρέος να προχωρήσει τάχιστα στην οργανωτική και πολιτική του ανασυγκρότηση  και να ξεκινήσει εκ νέου έναν δομημένο διάλογο με την κοινωνία, ώστε να σχεδιάσει την Ελλάδα της βιωσιμότητας, της ανθεκτικότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.


Σας Περιμένουμε 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png