Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Φίλες και φίλοι
Η 17η Σεπτεμβρίου ήταν μια ιστορική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας χαιρετίζει τις γυναίκες και τους άνδρες και ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους της Αίγινας, αλλά και τους επισκέπτες- φίλους του νησιού, που έδωσαν, χθες 17 Σεπτεμβρίου 2023 ένα βροντερό «παρών» στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας εκτιμά ότι η χθεσινή μεγάλη συμμετοχή στην εσωτερική εκλογική διαδικασία, η μαζική εγγραφή νέων μελών και ο υπερδιπλασιασμός των μελών της οργάνωσης μας, ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Και ήταν μια διαδικασία σε μεγάλο βαθμό αυθόρμητη.

Οι δεκάδες πολίτες της Αίγινας, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δεν ήρθαν γιατί έχουν κάποια ιδιοτελή προσδοκία ή γιατί κάποιος τους κατεύθυνε, ήρθαν να δηλώσουν την διαθεσιμότητα και τη συστράτευση τους. Κι αυτό θα πρέπει να ανησυχήσει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και τη Ν.Δ, ότι δεν είναι μόνοι , δεν είναι παντοδύναμοι, δεν μπορούν και δεν θα είναι ανεξέλεγκτοι.

Συγκεκριμένα στην Αίγινα ψήφισαν 355 μέλη:

Ακυρα 3 -Έγκυρα 352
Αποτελέσματα:
Αχτσιόγλου Εφη : 121
Κασσελάκης Στέφανος: 125
Παππάς Νίκος : 23
Τζουμάκας Στέφανος : 1
Τσακαλώτος Ευκλείδης : 82

Τα μέλη της Εφορευτικής επιτροπής, εργάστηκαν σκληρά για τις εκλογές αυτές και έφεραν εις πέρας με επιτυχία το πολύ δύσκολο έργο που είχαν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png