Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

 Η Οργάνωση  Μελών ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ Αίγινας χαιρετίζει τις φίλες και τους φίλους, τους νέους και τις νέες,  που έδωσαν και στις επαναληπτικές εκλογές  της 24ης Σεπτεμβρίου, ένα βροντερό «παρόν» στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την ανάδειξη νέου προέδρου.


Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία από εχθές είναι ένας νέος άνθρωπος, ο Στέφανος Κασσελάκης. Έπειτα από 15 χρόνια στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ,ο Αλέξης Τσίπρας αφήνει ένα κόμμα με βαριά παρακαταθήκη, η οποία αποτελεί το πιο σημαντικό εφόδιο ενός κόμματος-φαινόμενο στην ελληνική και ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Ενός κόμματος που όπως είπε και ο Αλ. Τσίπρας πρέπει να δώσει μάχες στην κοινωνία και να επανέλθει σε τροχιά εξουσίας. Να νικήσει στις επόμενες εκλογές τη Δεξιά. Αυτό, άλλωστε, οφείλει στον κόσμο του στα λαϊκά στρώματα, ένα κόμμα της Αριστεράς.


Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ έχει μπροστά του τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, μάχη κρισιμότατη για την επιρροή του στην κοινωνία.

Παράλληλα, όμως ,ο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ έχει χρέος να προχωρήσει τάχιστα στην οργανωτική και πολιτική του ανασυγκρότηση και να ξεκινήσει εκ νέου έναν δομημένο διάλογο με την κοινωνία, ώστε να σχεδιάσει την Ελλάδα της βιωσιμότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.


Αποτελέσματα εκλογών Αίγινας:

Ψήφισαν 266 μέλη

Έγκυρα:258

Λευκά:3

Άκυρα: 5

Εκ των εγκύρων έλαβαν:

Αχτσιόγλου Έφη : 158

Κασσελάκης Στέφανος:100

Τα μέλη της Εφορευτικής επιτροπής του εκλογικού τμήματος της Αίγινας   έφεραν εις πέρας με επιτυχία το πολύ δύσκολο  έργο που είχαν.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png