Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ξεκινούν τα μαθήματα στο Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας".

Δελτίο Τύπου.

Τα μαθήματα φωτογραφίας θα κάνει ο φωτογράφος Άρης Παύλος (δημιουργός του εργαστηρίου-17η χρονιά φέτος-με φωτογραφικές σπουδές και  πολυετή εμπειρία στην φωτογραφική εκπαίδευση).

Μαθαίνουμε την τεχνική της φωτογραφίας αλλά μας ενδιαφέρει  να μάθουμε και την γλώσσα της,  σε ένα κόσμο που η εικόνα είναι αναπόσπαστο στοιχείο του, αν και  οι περισσότεροι είμαστε οπτικά αναλφάβητοι παρόλο που  τα κινητά μας δημιουργούν την αντίθετη αίσθηση.

Η  σημειολογία, η αισθητική ανάλυση της εικόνας, οι ασκήσεις σε φωτογραφικά θέματα, οι επισκέψεις φωτογράφων στο χώρο μας, η πρακτική εξάσκηση στην μεγάλη αίθουσα του συλλόγου,  είναι κάποια από τα θέματα που θα απασχολήσουν τους ενδιαφερόμενους.

Ελάτε να δείτε αν σας ταιριάζει αυτό το χόμπι που μπορεί να γίνει η δημιουργική σας έκφραση στην καθημερινότητά σας.

Τα μέλη μας συμμετέχουν σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στο νησί μας και συμμετέχουν και σε διαγωνισμούς με μεγάλες επιτυχίες.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη 18.00-20.00 στο χώρο του Μορφωτικού συλλόγου(οδός Νοσοκομείου και Αγίου Νεκταρίου) και ξεκινάμε από την  Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023  τις ώρες 18.00-20.00.

Πληροφορίες: 6934793002(Άρης Παύλος)



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png