LaLiBay Resort & Spa: Εκπαίδευση των εργαζομένων στις πρώτες βοήθειες και στη χρήση απινιδωτή.

lali.png

LaLiBay Resort & Spa. Δελτίο Τύπου.

Οι εργαζόμενοι του LaLiBay Resort & Spa εκπαιδεύτηκαν στην παροχή πρώτων βοηθειών καθώς και στη χρήση του απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας που προμηθεύθηκε το ξενοδοχείο για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Το LaLiBay Resort & Spa σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και συγκεκριμένα με τον Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, διοργάνωσε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχής πρώτων βοηθειών, προσφέροντας και πιστοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό του πάνω στις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και τεχνικές που θα συμβάλλουν στην αποτελεσματική απόκριση σε ένα περιστατικό εκτάκτου ανάγκης.

photo_2.jpg

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε εκτενής πρακτική άσκηση με τη χρήση προπλασμάτων τόσο στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ/CPR) όσο και στη χρήση απινιδωτή (ΑΕΑ – AED). Παράλληλα, καλύφθηκε και αναλύθηκε θεωρητικά ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων απειλητικών για την ανθρώπινη ζωή και υγεία.

photo_3.jpg

Το LaLiBay Resort & Spa ενισχύει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των επισκεπτών του, με την απόκτηση αυτόματου απινιδωτή (ΑΕΑ – AED) τελευταίας τεχνολογίας, η σωστή χρήση του οποίου είναι κρίσιμη και μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png