Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος" προς τον Δήμο Αίγινας, για την έκτακτη επιχορήγηση της ετήσιας συντήρηση τού C/Tscan.

Νοσοκομείο Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος". Δελτίο Τύπου.

Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αιγίνης «Ο Άγιος Διονύσιος» θερμά ευχαριστεί τον Δήμο Αίγινας, τον κ. Δήμαρχο και άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ. για την έκτακτη επιχορήγηση τού ποσού των 6.200 € για την ετήσια  συντήρηση τού C/Tscan του Νοσοκομείου. 

Ο Αξονικός Τομογράφος μας αποτελεί σπουδαίο απόκτημα του νησιού μας, μηχάνημα που στερούνται μεγάλα νησιά της πατρίδας μας. Εξυπηρετεί όλους τους ασθενείς σε 24ωρη βάση, δίδοντάς τους τη δυνατότητα να αποφεύγουν την ταλαιπωρία και τα έξοδα μετακίνησης, καθώς και την αναμονή στα μεγάλα ιατρικά κέντρα του λεκανοπεδίου. Ο Αξονικός Τομογράφος του Νοσοκομείου μας διευκολύνει άμεσα όλους τους Ιατρούς του νησιού μας ( Δημοσίου  και Ιδιωτικού Φορέα ) για την καλύτερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διάγνωση χρονίων αλλά και επειγόντων περιστατικών.

Προς τούτο, ευχαριστούμε τον Δήμο που αναγνωρίζει την σπουδαιότητα τού έργου μας και συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσπάθειά μας.

Αυτή η Δωρεά καλλιεργεί κλίμα αγαστής  συνεργασίας τόσο απαραίτητο σε όλον τον Ιατρικό κόσμο του νησιού μας.

Η Εργασία είναι καθήκον, η Συνεργασία είναι Αρετή. 

Από τη Δ/νση του Ιδρύματος



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png