''Οι Φίλοι μας τα Ζώα'.' Φωτογραφικός Διαγωνισμός, από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας".

Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Δελτίο Τύπου.

''Οι Φίλοι μας τα Ζώα''. Ελεύθερος Διαδικτυακός Φωτογραφικός Διαγωνισμός. Διάρκεια Διαγωνισμού: 1 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2024.

Υπάρχουν 2 βραβεία το ένα  παίρνει η φωτογραφία με τα περισσότερα like και το άλλο  παίρνει η φωτογραφία που θα επιλέξουν τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας (Μ.Σ.Α.Κ.).

Χορηγός και για τα δύο βραβεία είναι το κατάστημα "Pet ShopTzitzis - Aegina"  και η αξία του κάθε βραβείου είναι 150 ευρώ σε προϊόντα του καταστήματος. Ευχαριστούμε πολύ την ιδιοκτήτρια του καταστήματος Τζίτζη Ελένη για την χορηγία.

 

Υπάρχει σκέψη και πρόθεση, να γίνει τον Απρίλιο εκδήλωση- έκθεση στην Αίγινα με τις καλύτερες φωτογραφίες, εννοείται με την σύμφωνη γνώμη των φωτογράφων, που θα πουλιούνται σε προσιτή τιμή και τα έξοδα θα διατεθούν στις φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού. Τα έξοδα εκτύπωσης θα τα αναλάβει το φωτογραφικό εργαστήρι.


Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, με οποιοδήποτε φωτογραφικό μέσο(κάμερα, κινητό, drone), σε οποιαδήποτε ανάλυση ή μέγεθος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ισχύει  για φωτογράφους εντός και  εκτός Ελλάδας, δεν υπάρχει περιορισμός φωτογραφιών (που δεν θα είναι προϊόν μοντάζ). 

Για την συμμετοχή και τα like, πρώτα  χρειάζεται να γίνει κάποιος μέλος της ομάδας (δεν υπάρχει κανένας περιορισμός).

Οι φωτογραφίες θα ανεβαίνουν ελεύθερα στο χρονολόγιο αυτής της ομάδας 


Καλό Φωτογραφικό Ταξίδι σε όλους τους συμμετέχοντες και μη.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png