Ομάδα Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην. Γιορτινή συνεστίαση και παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Μπήτρου «Όλα θα πάνε καλά…».

Ομάδα Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην.

Η Ομάδα Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην σας εύχεται καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη, ηρεμία, δημιουργικότητα και σας προσκαλεί στην πρώτη εκδήλωσή της για το 2024.

Την Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2024 κι ώρα 19:30, σας περιμένουμε στη γιορτινή συνεστίασή μας στο εστιατόριο Κάππος Έτσι, να βρεθούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε ευχές για τον καινούργιο χρόνο.
Στην παρέα μας θα υποδεχθούμε με χαρά τον φίλο και πολυπράγμονα Γιώργο Μπήτρο για την παρουσίαση της νέας χριστουγεννιάτικης νουβέλας του με τίτλο «Όλα θα πάνε καλά…».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Μαίρη Κουκούλη και Θεοδώρα Λυκούρη, καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Μουσικά θα ντύσει τη βραδιά ο Μανώλης Μακαρατζής.

Δυο λόγια από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

«Έβλεπα του άλλους και τους λυπόμουν. Δεν θέλησαν να φύγουν. Δεν είχαν όνειρα. Δεν έκαναν ποτέ ένα βήμα παρακάτω στη ζωή τους. Πνίγηκαν στα ίδια και τα ίδια. Τέλειωσαν τον στρατό, βρήκαν μια δουλίτσα, γκαρσονάκια, μετά τους πάντρεψαν, αράδιασαν κουτσούβελα, κρέμασαν μπυρόκοιλο, αραίωσαν τα μαλλιά τους, τώρα πίνουν φρέντους και σκοτώνουν πιτόγυρα και πίτσες κάθε φορά που έχει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση.

Και για να ξεφύγουν από αυτή την ευτυχισμένη ζωούλα τους, πάνε τάχα μου για κυνήγι με τους άλλους τους ομοιοπαθείς ή μπαίνουν στη βάρκα, στην οποία έχουν δώσει απαραιτήτως το όνομα της γυναίκας ή της μάνας τους, και ξανοίγονται στο πέλαγος για να μη βλέπουν άνθρωπο, γιατί δεν αντέχουν τη γκρίνια για απλήρωτους λογαριασμούς και χρέη.

Τέτοια ζωή ονειρευόμουν εγώ; Με κοιλιές, ψωμάκια, στομάχια και φαλάκρα; Τέτοια κανονικότητα; Εγώ ήθελα να πετάξω, να ζήσω άλλα πράγματα, να δω τη ζωή, να τη ρουφήξω, να ζήσω εμπειρίες, να αναπνεύσω άλλον αγέρα, να πιω το νερό άλλων τόπων. Να γνωρίσω άλλους ανθρώπους!
Να φύγω. Και να το κάνω. Γιατί οι άλλοι δεν μπόρεσαν, δεν τόλμησαν.
Όχι, πείτε μου, δεν είναι αυτό μια μικρή επανάσταση;»

Σας περιμένουμε, λοιπόν, να περάσουμε μία ωραία παρεΐστικη βραδιά, με μεζέδες και ζεστό κρασάκι, και να ευχηθούμε Όλα να πάνε καλά…!

Είσοδος κατ’ άτομο: 15 ευρώ

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Ομάδας Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png