Απάντηση της κ. Σίλας Αλεξίου στην κ. Μαριλένα Γιαννούλη, σχετικά με τη συναυλία “Rock in Aegina”.

Δελτίο Τύπου.

Επειδή η αλήθεια πρέπει να είναι κοινός τόπος… Και επειδή, όπως λέει ο σοφός λαός «η αλήθεια πάει μπροστά», αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω στην αγαπητή κ. Μαριλένα Γιαννούλη ότι και η ίδια ομολογεί πως ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος του “Rock in Aegina” κ.Αλέξανδρος Σπιτζινγκ είχε πληροφορήσει την Οργανωτική Επιτροπή του 14ου Aegina Fistiki Fest για την σχεδιαζόμενη εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Καψάλη, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ιδέα και οι προετοιμασίες είχαν προηγηθεί. Πώς λοιπόν να την κατοχυρώνατε;

Ως προς τα πραγματικά γεγονότα την διαβεβαιώνω ότι οι συζητήσεις με τους μουσικούς ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2022, εποχή κατά την οποία διεξαγόταν το 13ο Φεστιβάλ Φιστικιού. Άλλωστε αυτή η πληροφορία μπορεί εύκολα να διασταυρωθεί.

Ωστόσο, πέραν αυτής της μεταξύ μας αντιπαράθεσης, συμφωνούμε απόλυτα ότι οι μουσικοί της Αίγινας αξίζουν κάθε προβολής στο πλαίσιο οποιασδήποτε εκδήλωσης. Γι’ αυτό και δεν μας ενόχλησε η επανάληψη.

Αντιθέτως!

Αλλά, όπως και να το κάνουμε η αλήθεια είναι μια και ασφαλώς δεν παραποιήθηκε από την πλευρά μου.

Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά στη Μαριλένα.
Σίλα Αλεξίου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png