Επιστολή για την συζήτηση πρότασης συλλόγων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 5 Μαρτίου 2024

Προς

Τον Πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αίγινας

υπόψιν του Δημάρχου κ. Ι. Ζορμπά

Αίγινα 02/03/2024

Θέμα: Συζήτηση Πρότασης Συλλόγων στην Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 05 Μαρτίου 2024.

Οι σύλλογοι που υπογράφουμε την παρούσα με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η πρόταση που ήδη υποβάλλαμε για συζήτηση την 27/02/2024 - και την οποία επισυνάπτουμε - σχετικά με την σύσταση Εθελοντικής Τεχνικής Επιτροπής Επιστημόνων και την παραλαβή από το Δημοτικό Συμβούλιο αντιγράφου του πλήρους φακέλου της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού, δεν βρίσκεται μεταξύ των θεμάτων προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων στην Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 05 Μαρτίου 2024.

Έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από την ημέρα της βλάβης του αγωγού και μέχρι σήμερα για τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας του προβλήματος ύδρευσης δεν έχει τεθεί ακόμη ούτε ένα θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε έχει παρθεί κάποια σχετική απόφαση από το ίδιο. Δεδομένου ότι η ύδρευση αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την υγεία και την οικονομία του νησιού μας, αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι η υλοποίηση της πρότασης των συλλόγων μας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην άμεση λήψη αποφάσεων που θα προφυλάξουν την υγεία και την καθημερινότητα των Αιγινητών αλλά και την οικονομία της Αίγινας.

Σίγουροι ότι θα συμπεριληφθεί η πρότασή μας στα θέματα προς συζήτηση.

Οι σύλλογοι της Αίγινας

"Η Αιγιναία" - Ο Διαχειριστής Γιώργος Μπόγρης – email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

"Μορφωτικός Σύλλογος Ο Καποδίστριας" - Ο Πρόεδρος Βασίλης Μουσουλέας - email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

"Ο Φίλοι της Αίγινας" – Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αγραπίδης - email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

"Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας" - Ο Γ. Γραμματέας Ι. Κληρονόμος - email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

"Ομάδα Πολιτών Αίγινας" Ο Πρ. Προέδρος Δημήτρης Τσιμπούρης email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png