"Ήχος και Χρώματα". Συναυλία των μαθητών της Βίβιαν Μπρέντα και Ορνέλας Μέμα, στην αίθουσα "Γιάννης Μαρίνος" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Δελτίο Τύπου.

Μια ξεχωριστή Mαθητική Συναυλία υπό την καθοδήγηση των μουσικών Βίβιαν Μπρέντα και Ορνέλας Μέμα και τη σύμπραξη του Πειραματικού Ωδείου Αθηνών θα παρουσιαστεί το Σάββατο, 20/04/2024 και ώρα 17:30 στην αίθουσα "Γιάννης Μαρίνος" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. 

Η Συναυλία "Ήχος και Χρώματα" αποτελεί την συνέχεια των ετήσιων εαρινών συναυλιών που πραγματοποιούνται από μαθητές των δύο μουσικών έχοντας μέχρι τώρα αποσπάσει εγκωμιαστικές κριτικές και θερμά σχόλια για την απλότητα, τον λυρισμό και την τρυφερότητα των μελωδιών που ακούγονται.

Στη φετινή εκδήλωση η παρουσία και των μαθητών του Πειραματικού Ωδείου Αθηνών είναι βέβαιο ότι θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον και ζωντάνια στο γεγονός.

Θα ακουστούν κλασικά και μοντέρνα κομμάτια από πιάνο, βιολί και κιθάρα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Βίβιαν Μπρέντα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png