Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οινόη», με χοροδιδάσκαλο την κ. Σοφία Κάππου, εκπροσώπησε την Αίγινα στις εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Μάνης, για την 203 Επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821.

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας Αλώνων Μεσαγρού «Οινόη» Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας Αλώνων Μεσαγρού «Οινόη» Αίγινας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δήμου Ανατολικής Μάνης εκπροσώπησε την Αίγινα στις εκδηλώσεις για την 203 Επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ., η χοροδιδάσκαλος κ. Σοφία Κάππου και ένα χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου παρουσιάστηκαν χοροί από την Μυτιλήνη στην κεντρική πλατεία της Αρεόπολης ,κατατέθηκε στεφάνι από την πρόεδρο κ. Μαρία Λαζάρου και κατόπιν προσκλήσεως του κ. Δημήτρη Ροζάκη τα παιδιά χόρεψαν και στο κλειστό γυμναστήριο. Την Κυριακή 17 Μαρτίου συμμετείχαμε στην παρέλαση όπου και ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις .

Θερμές ευχαριστίες στον Αξιότιμο Βουλευτή Α Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστα Κατσαφάδο.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάτο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ελένη Δρακουλάκου για την πρόσκληση και την φιλοξενία.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Ιωάννη Ζορμπά για την παραχώρηση της σημαίας της Αίγινας .
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλη Λεούση για την βοήθεια και την στήριξη του στον σύλλογο μας.
Ευχαριστούμε την Πρόεδρο της Ένωσης Απανταχού Μανιατών κ. Δήμητρα Κούβαρη για την πολύτιμη βοήθεια της σε όλο αυτό. Ευχαριστούμε την Μαρίνα Χριστοφάκη για τις παραδοσιακές φορεσιές και το χορευτικό μας για την εξαιρετική του εμφάνιση καθώς και τα μέλη του Συλλόγου που ακολούθησαν την αποστολή μας και τέλος ευχαριστούμε το ταξιδιωτικό γραφείο Rokkos travel για την μεταφορά μας.

Με εκτίμηση,
Πολιτιστικός Σύλλογος "Οινόη".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png