Ευχαριστήριο της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης για το έργο «Reunion».

Δελτίο Τύπου.
Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της με το έργο του Γ. Μπήτρου «Reunion» στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης, προσθέτοντας ένα ακόμα έργο στην δεκαοχτάχρονη πορεία της.
Οι προγραμματισμένες τέσσερις παραστάσεις δεν ήταν αρκετές για να καλύψουν τη μεγάλη προσέλευση θεατών για αυτό το λόγο προστέθηκαν και δύο ακόμα το διήμερο 26 και 27 Απριλίου με τους θεατές να ξεπερνούν τους 600.
Τα μέλη της Ομάδας επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους παλαιούς και νέους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και καταχειροκρότησαν την προσπάθεια μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την συμβολή των θεατών στη φιλανθρωπική προσφορά προς το συσσίτιο του Λεουσείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος στο οποίο προσφέρθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων κάθε είδους και ειδών καθαριότητας.
Ευχαριστούμε το Δήμο Αίγινας για την παραχώρηση της αίθουσας.
Τους επαγγελματίες που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν με την προσωπική τους εργασία στο ανέβασμα της παράστασης, τους ξυλουργούς: κ Παναγιώτη Χελιώτη και κ. Γιάννη Μπέση.
* Το κατάστημα επίπλων "Τόγιας" και ιδιαίτερα την κ. Αθηνά Γελαδάκη για την προσφορά επίπλου.
* Το κατάστημα Vicko και τον κ. Λουκά Μαρμαρινό.
* Το οινοπωλείο «Κωλέτζη»
* Το φυτώριο «Καρακάσης»
* Το κατάστημα Pitsi’s
* Το κατάστημα «Γραφή» και την κ. Ματούλα Βαρούτη.
* Το κατάστημα «Φωτογραφία και Τέχνη» και τους κ. Κουνάδη Ειρήνη και Ανέστη Κορνέζο για τη βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση της παράστασης.
* Το Aegina Portal για την προώθηση της παράστασης
* Το Saronic Magazine για την προώθηση της παράστασης.
Τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση:
Ο αντιδήμαρχος κ. Θεριανός Στυλιανός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : κ. Σίλα Αλεξίου, Πετρίτου Όλγα, Μαίρη Κουκούλη, Γιάννης Σφήκας, Βασίλης Ζαμπέλης, Αντώνης Ντελής, ο κοινοτικός Σύμβουλο κ. Νίκος Αλεξίου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης, οι ιερείς π. Νεκτάριος Κουκούλης και π. Στυλιανός Κουτσούκος, ο πρόεδρος της Καποδιστριακής Δημόσιας Βιβλιοθήκης κ. Γιώργος Καλόφωνος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Αίγινας κ. Παναγιώτης Αγραπίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών «Αφαία» κ. Δέσποινα Σακκιώτη, η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κυψέλης κ. Κάκια Πατιτάκη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, Αγίας Μαρίνας – Αλώνων κ. Μαρία Λαζάρου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων κ. Παναγιώτης Χελιώτης, ο εκπρόσωπος της «Νέας Αριστεράς Αίγινας» κ. Παναγιώτης Πατσιακός, ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Προβής, η ηθοποιός κ. Άννα Γεραλή, πολλοί εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της Αίγινας, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείου, εκπρόσωποι φορέων της Αίγινας.


Ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε καλό Πάσχα σε όλους.
Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png