"Μαζί Μπροστά για την Αίγινα". Η θέση της Αντιπολίτευσης για τις νέες προσλήψεις υπαλλήλων ορισμένου χρόνου, στον Δήμο Αίγινας.

Μαζί Μπροστά για την Αίγινα. Δελτίο Τύπου.

Η θέση της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Αίγινας για τις νέες προσλήψεις υπαλλήλων ορισμένου χρόνου.

Οι έκτακτες προσλήψεις υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8μηνών) που αποφάσισε και ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αίγινας είναι νόμιμες, πλην όμως ηθικά και πολιτικά απαράδεκτες, για τον απλούστατο λόγο ότι έγιναν με αποκλειστικό κριτήριο την «τακτοποίηση» ημετέρων, συγγενών και φίλων προσκείμενων στην παράταξη της πλειοψηφίας.

Σεβόμαστε το δικαίωμα στην εργασία, αλλά επίσης σεβόμαστε και το δικαίωμα κάθε συμπολίτη μας, που ανταποκρίθηκε σε αυτήν την προκήρυξη, να πληροφορηθεί γιατί η δική του αίτηση απορρίφθηκε.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση του Δήμαρχου Αίγινας να δημοσιοποιήσει άμεσα όλα τα στοιχεία αυτής της προκήρυξης και να ενημερώσει αιτιολογημένα κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη της Αίγινας για την τύχη της αίτησής του.
Όλα στο Φώς!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης
«Μαζί Μπροστά για την Αίγινα»


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png